Elgen Kommer - Årsfesten på RUC

KØB BILLETTER TIL ÅRSFESTEN PÅ RUC

Billetsalget til Årsfesten 2021 er startet!

Både RUC-studerende og folk uden for RUC, kan nu købe billet til årsfesten.

Når du trykker på nedenstående link, bliver du sendt videre til billetudbyderen, hvor du kan købe en billet, du behøver ikke at være RUC-studerende for at købe en billet. Her skal du blot følge de forskellige trin. På et af trinnene møder du CORP-ID, denne skal du blot ignorere, bare tryk accepter og gå videre i processen.

Billetten koster 50kr - hvis du har købt to billetter i dit eget navn, hvor den ene er til en ven, så duk op sammen, så vi kan sikre os at det er den rette der benytter den anden billet. Bemærk: Du skal være over 18 år, for at kunne købe en billet. Du skal fremvise billede-ID ved indgangen, og vil ikke blive lukket ind, hvis du er under 18!

Når du har købt billetten får du den også tilsendt pr. mail, så du kan printe den ud efterfølgende. Hvis du oplever nogen problemer med at købe billetten, så skal du blot henvende dig til pr@elgenkommer.dk

OBS: Vi oplever problemer med betaling over MobilePay, så benyt venligst en anden betalingsmetode

Ingen refundering ved køb af billet

Begge knapper nedenfor sender dig til billetkøb

Se musikprogrammet til Årsfesten på RUC

NYSGERRIG PÅ ÅRETS PROGRAM?

SE ÅRETS LINEUP HERUNDER!

2022 / 2021 / 2020 / 2019 / 2018 / 2017 / Warning: Undefined array key "selectedYear" in /customers/3/7/8/elgenkommer.dk/httpd.www/program.php on line 42

BENAL

Scene

Thorsens Arena

Show

00:15

Tiden nærmer sig med hastige skridt, og det er med stor ære at Elgen nu kan præsentere årets hovednavn!

Med hits som “Nu Her” og “Uh Babe” der tæller over fire millioner streams på Spotify, har Benal lagt sig solidt i den danske Hip-Hop elite. I år gæster de Årsfesten, nærmere bestemt Thorsens Arena, som årets hovednavn.

Duoen Benal bliver udgjort af rapper Benjamin Hav samt producer Albert Wanscher, og har siden 2012 forsødet danskernes ører med Hip-Hop af første klasse. I 2015 udkom albummet “Opstigning” hvorfra de blev uundgåelige som en del af den danske Hip-Hop scene. I 2017 vandt de P3 guld prisen og sidste skud på stammen fra 2018 er albummet “Benjamin og Albert” som røg ind som nummer 2 på den danske album-hitliste, hvorfra flere numre på nuværende tidspunkt har over en million streams på spotify.

BODEGADUOEN

Scene

Bodegaen

Show

21:00

Det er med stor glæde at Elgen kan præsentere den tilbagevendende duo til Årsfestens 2019!

Kan du ligesom Elgen heller ikke holde dig fra at skråle med i baren, når gamle klassikere fra Shu-Bi-Dua, eller Bamses Venner kommer på? Så glæd dig til Årsfesten, hvor Bodegaduoen atter indtager en af vores mest besøgte barer på aftenen, Bodegaen.

Bodegaduoen udgøres af to friske fyre – Allan og Kenneth. De to store drenge har kendt hinanden siden de endnu kun måtte køre 30-knallert,
og fandt senere i livet sammen igen om deres fælles passion – musikken. Det mundede i første omgang ud i et 5-mandsorkester, men kærligheden til den folkekære musik trak dem begge i retning af en anden ide. Det er denne ide, vi idag kender som Bodegaduoen.

Bodegaduoen leverer al den folkekære danske musik som vi alle er vokset op med – drysset med enkelte helt nye hits. Udover at leverer musik er duoen kendt vidt omkring for deres skøre indslag med kostumer og parykker, der i samspil med musikken garanterer højt humør og festlig stemning.

BOGFINKEVEJ

Scene

Thorsens Arena

Show

21:30

Den århusianske trio er rykket væk fra hvor det hele startede for at besøge Elgen til Årsfesten 2019!

Med deres legende rap-harmonier har gutterne i Bogfinkevej efterhånden slået sig fast som bandet, der bliver ved med at levere skarpe tekster, uformel hygge og en god portion folkelighed.

Efter en meget vellykket efterårsturné, der har budt på udsolgte venues rundt om i landet, er de nu hyperaktuelle med debutalbummet BFV. Genremæssigt favner albummet bredere end hidtil, ligesom numrene spænder bredt lige fra danssable tracks til de mere reflekterende og seriøse.

Bogfinkevejs unikke univers af catchy melodier, svedige beats og tekster med dybde og kant udfoldes i den grad på debutalbummet og sætter endnu en gang en stor fed streg under de tre aarhusianeres musikalske alsidighed og styrke(r).

Bogfinkevej medvirkede I 2018 på TV2’s officielle tour landet over. De har desuden allerede spillet på bade Roskilde Festival, Spot Festival, og Skanderborg Festival, og har netop skabt deciderede jubelscener på 2 propfyldte og udsolgte releasefester i henholdsvis Vega i København og Voxhall i Aarhus.

Lige efter nytår udkom et gyldent remix af deres hit ‘Smilets By’ med to tonstunge mastodonter på den danske muskscene L.O.C og Steffen Brandt, der begge deler ophav med drengene fra Bogfinkevej. Det nummer er selvfølgelig også at finde på debutalbummet. Desuden medvirker Jokeren, Kejser A, Kasper Spez og Loke Deph også på albummet.

Ikke kun på plade er Bogfinkevej knusende stærke, hvis du får chancen er en livekoncert med D’herrer noget helt særligt. GAFFA skrev bl.a. om deres seneste koncert “…Og helt ærligt: Teksterne er fascinerende, skæve. Musikken usædvanligt melodisk. Lejrbålsstemningen magnetisk.” og det siger i virkeligheden det hele. Når man først træder ind i livet på Bogfinkevej er det uhyre svært ikke at blive tryllebundet.

HUMØREKSPRESSEN

Scene

Thorsens Arena

Show

20:00

Det er med stor ære at Elgen kan præsentere, mændende – myten – legenderne – Humørekspressen, når de indtager Thorsens Arena til Årsfesten 2019

Danmarks nyeste og bedste dansktopband hedder Humørekspressen. De har på kort tid stået på nogle af landets største scener og underholdt hundredetusindvis af mennesker på TV, festivaller og spillesteder over hele landet. Førstesinglen ”Godter På Vej” strøg direkte ind på førstepladsen på Dansktoppen og debutpladen ”En Lille Én” blev Årets Dansk Top Album 2018. Året efter blev Humørekspressen desuden kåret til Året Dansk Top Gruppe forud for deres andet album.

Humørekspressen består af fire medlemmer: Frandsen (aka Pharfar), Krølstrup (aka Klumben), Strejferen (aka Chapper) og Peber (aka. Peter Lützen fra Panamah) der er dedikeret til humør musik inspireret af traditionerne fra guldalderen i Dansk Toppen fra 70’erne. Musikken kredser om positive emner som venner, fest og kærlighed men også hårde tider som skilsmisse og ensomhed, for humør kan jo både være godt og dårligt.

De fire medlemmer har alle en imponerende baggrund indenfor musik og underholdning, med platinsælgende hits , prestigefyldte priser og utallige sceneoptrædener . Sammen har de en hjertevarm forkærlighed og respekt for dansktop, man mærker ved første akkord.

Humørekspressen er et band, hvor alle spiller og synger og alt er live. Leveringen er i skabet og bandets glæde ved musikken smitter publikum, hvilket de allerede har bevist på Smukfest, Wonder Festival, Nibe Festival, Året Der Gik (DR), Dansk Top Prisen (TV2), DR Juleshow (DR) og Tuborg Tour Bodega og spillesteder over hele landet.

I 2019 udkommer Humørekspressens andet album, distribueret igennem Universal Music.

DJ JANNICK HOLM

Scene

Basis Scenen

Show

19:00

Jannick Holm er en DJ for sig, med sin fanatiske energi og utrolige evner på en dj pult tager Jannick dig med på en musikalsk rejse du sent vil glemme. Med sine kun 21 år går Jannick bag pulten med 11 års erfaring og han skuffer aldrig. Med alt fra det lækre 90’er til de helt tunge beats er Jannick en ung artist placeret det helt rigtige sted: bag pulten. Han overrasker, imponerer og lader dig ikke slippe fra han musikalske favntag. Han har blandt andet spillet på den Bornholmske Wonderfestiwall.

KOPS

Scene

Thorsens Arena

Show

02:30

Elgen har længe glædet sig meget til at kunne løfte sløret for årets første artist!

Missede du hans legendariske optrædener på dette års Roskilde festival og Distortion, eller kan du bare ikke få nok af hans dansevenlige pop-hits med præg af en dyster undertone, så glæd dig til Årsfesten hvor KOPS indtager Thorsens Arena med hits som ”Salvation”, ”Takes 1 2 Know 1” og hans nyeste single ”Four Eyes”.

Bag den danske artist og producer KOPS, gemmer sig den 21-årige Oskar Kops Kronback, som gennem de seneste år støt har opbygget sin fanskare med sin musikalske signatur, hvor et væld af genre og virkemidler bobler sammen og bæres frem af smægtende omkvæd og pophooks.

KOPS seneste single ”Four Eyes” følger op på tidligere hits som ”Salvation” fra 2018, der blev P3s Uundgåelige og sidenhen er blevet streamet over 5 millioner gange på nationale såvel som internationale streamingtjenester.

RAVI KUMA

Scene

Thorsens Arena

Show

23:00

I lyset af Baby In Vain's aflysning i sidste øjeblik, kan Elgen nu med stolthed offentliggøre at Ravi Kuma slutter sig til årets lineup!

De blev dannet i 2017, i 2018 vandt de karrierekanonen, og nu er rapduoen Ravi Kuma klar til at indtage Thorsens Arena til Årsfesten 2019. Du kender dem måske fra hook lines som ”Fuck This Shit I’m Gonna Be A Princess” og ”Why You Motherfuckers Keep Staring At My Dick”, men Ravi Kuma er meget mere end bare ørehængende hooks. De er gået fra at spille små fester til større scener og har allerede stået på blandt andet Roskilde Festival, P3 Guld, Distortion og SPOT Festival. Publikum kan forvente en intens og energifyldt live-optræden, som Gaffa beskriver således i deres anmeldelse af koncerten på SPOT-Festival tidligere i år: 'Ravi Kuma er ganske enkelt kommet for at blive. De tilbyder en fest, som ikke fås andre steder end hos dem, og de fremfører deres musik som et kærligt knytnæveslag lige i ansigtet'.

Albummet ’Sub’ er en blanding af producer Aske Knudsens hårdtpumpede elektroniske beats og rapperen Sharon Kumaraswamys protesterende tekster og store mængde energi. Duoen tager aktuelle og tabuiserede emner op ud fra et menneskeligt, personligt og samfundsmæssigt perspektiv. Det handler om at kunne finde det smukke i noget grimt og sammenholdet til en koncert hvor protesterende tekster, fest og håb, er i fokus.

”Selvom vores musik har en masse ironi og humor med sig, og at det for nogle mennesker måske kan virke som om, at vi bare render rundt og tager pis på det hele, så handler vores musik egentlig om ting, der er meget vigtige for os, og som vi gerne vil dele med alle, der har lyst til at lytte”, forklarer rapper Sharon.

WHISKEYORDNEN

Scene

Thorsens Arena

Show

01:15

Whiskeyordnen indtager Thorsens Arena med forrygende og swingende musik, der altid formår at skabe en kogende kedel af festglade mennesker. Musikken bærer præg af den festglade power-funk, balkaniserede lyde og et inviterende lydkaos, men henter inspiration fra hele det musikalske spektrum. Alle de fede dansegenrer blandes i et virvar af rytmer, toner, farver og tapetklister. Det er umuligt at stå stille, når frontmanden først har smidt bukserne og slynger rundt med præstekjoler og aspargessuppe.

Whiskeyordnen er kendt som et energisk showband der spiller en fusion af funk, latin, rock, klezmer og mellemøstlig musik. Der er altid fokus på et hæsblæsende sceneshow, både visuelt og lydmæssigt. Bandet kører tit og ofte temakoncerter, hvor en episk fortælling om bandet og dets relation til publikum er i højsædet. Whiskeyordnen har desuden oftest lavet mad på scenen i anledning af disse temakoncerter, hvor bl.a. whiskey-gryderetter er på menuen.

Bandet har spillet over hele landet og særligt i Københavnsområdet, med optrædener til festivaller såvel som intimkoncerter. Ligeledes har Whiskeyordnen i 2016 turneret i England og spillet koncerter på spillesteder samt festivaller med varierende publikumsstørrelser. Med andre ord er bandet dygtige til at tilpasse sig alverdens forskellige scener og arrangementer, hvortil de altid garanterer en fest samt en god oplevelse!

WORLD WIDE WEB

Scene

Basis Scenen

Show

23:30

Bank, bumlen og beat. World Wide Web larmer fra marken til dit street. To gamle drenge der plugger jacks, spiller musik og vender plader. De sætter ild i både dansegulve og gader. Som et dårligt parforhold, vender du tilbage til det når du har drukket så kig op på scenen og hold mobilen slukket. – World Wide Web er fucking Knallert.

Årsfesten på RUC - musikprogram 2019
elgen kommer - festival koncertoplevelser