Elgen Kommer - Årsfesten på RUC

KØB BILLETTER TIL ÅRSFESTEN PÅ RUC

Billetsalget til Årsfesten 2021 er startet!

Både RUC-studerende og folk uden for RUC, kan nu købe billet til årsfesten.

Når du trykker på nedenstående link, bliver du sendt videre til billetudbyderen, hvor du kan købe en billet, du behøver ikke at være RUC-studerende for at købe en billet. Her skal du blot følge de forskellige trin. På et af trinnene møder du CORP-ID, denne skal du blot ignorere, bare tryk accepter og gå videre i processen.

Billetten koster 50kr - hvis du har købt to billetter i dit eget navn, hvor den ene er til en ven, så duk op sammen, så vi kan sikre os at det er den rette der benytter den anden billet. Bemærk: Du skal være over 18 år, for at kunne købe en billet. Du skal fremvise billede-ID ved indgangen, og vil ikke blive lukket ind, hvis du er under 18!

Når du har købt billetten får du den også tilsendt pr. mail, så du kan printe den ud efterfølgende. Hvis du oplever nogen problemer med at købe billetten, så skal du blot henvende dig til pr@elgenkommer.dk

OBS: Vi oplever problemer med betaling over MobilePay, så benyt venligst en anden betalingsmetode

Ingen refundering ved køb af billet

Begge knapper nedenfor sender dig til billetkøb

Se musikprogrammet til Årsfesten på RUC

NYSGERRIG PÅ ÅRETS PROGRAM?

SE ÅRETS LINEUP HERUNDER!

2022 / 2021 / 2020 / 2019 / 2018 / 2017 / Warning: Undefined array key "selectedYear" in /customers/3/7/8/elgenkommer.dk/httpd.www/program.php on line 42

ATTENTION WHØRES

Scene

Basis Scenen

Show

22:00

Stærke kvinder overtager basis!

Attention Whores Inc. udgør DJ-duoen bestående af Aviaja og Mendoza – to velkendte ansigter i Københavns natteliv. De hver især optrådt i det danske natteliv siden 2012, men i 2017 slog de sig sammen og dannede Attention Whores Inc., hvor de sammen hylder alle de mennesker, der elsker at stå i rampelyset. Udover deres dedikation til deres arbejde i nattelivet, har de to piger også hver deres individuelle musikkarriere. De lever og ånder for at skabe musik til natteravnene og fejre friheden med de hvileløse sjæle.

Vi ses til et brag af en fest når Attention Whores overtager basis!

BENDT AAEN

Scene

Bodegaen

Show

22:00

Mere Bodega til Årsfesten!

En professionel show-man, der betræder de skrå brædder stort set hver eneste fredag og lørdag. På trods af de mange livejobs udviser Bendt Aaen stor lyst til at spille musik, og udstråler masser af livsglæde på scenen, både som hans ”one man show”, duo og trio. Dette kan også siges på denne måde: Nogle Dansemusikere/bands spiller musik for at tjene til hus, volvo og vovse, det er IKKE tilfældet med Bendt! Han elsker at spille de kendte hits fra 60’erne til i dag.

Bendt Aaen er en af landets mest eftertragtede festmusikere; dels pga. hans fantastiske dinérmusik, men absolut også på grund af hans enormt gode ”fest – igangsætter” dansemusik med masser af power og ”syng med rock og pop- hits”.

Bendt Aaen har gennem årene bl.a. spillet med Kandis og turneret hele Danmark rundt både som solo-musiker, duo, trio, kvartet og med kendte bands. Et par udenlandske turneer er det også blevet til igennem de mange år i limousinen på landevejen. Nu helliger han sig sin helt egen stil med sikre pop og rock-hits.

CHINAH

Scene

Thorsens Telt

Show

00:10

Mørket trænger ind i drømmen

Siden CHINAHs debut i 2016 er det gået enormt stærkt for de tre venner. Faktisk har ikke mange bands på lige så kort tid opnået den store succes som CHINAH har. På blot to år har CHINAH blandt andet nået at opleve et kæmpe fremmøde ved deres Roskilde-koncert, stor international blog-hype, haft adskillige danske radiohits, Danish Music Awards-nomineringer, at vinde P3s Talentpris og at tournere i både ind -og udland.

Bandet er blevet en dansk mediedarling, og har for deres to første EP-udgivelser ’Once The Lights Are On’ og ’Hints’, modtaget en lang række flotte anmeldelser.

Da CHINAH tilbage i 2014 satte sig sammen og besluttede sig for at prøve kræfter med at lave popmusik, så var det helt nyt land for Simon, Simon og Fine. Indtil da havde alle tre kun beskæftiget sig med andre genrer – og derfor var det alternative for dem at finde i poppens blide, illusionerende og drømmende univers. I kølvandet på bandets hektiske første par leveår valgte de at tage en pause med koncerter og udgivelser, for i stedet at fordybe sig i projektets retning og udtryk, og for at genfinde den nysgerrighed, der altid har været bandets drivkraft. Nu er bandet på vej tilbage til deres mere eksperimenterende og elektroniske udgangspunkt, men med et skift i blik på tilværelsen:

“Vi har leget med popmusikkens præmisser på de første to ep’er. I popmusik skaber man ofte et entydigt og utopisk univers. Man beskriver drømmen. Nu går vi ind og knuser drømmen”, fortæller Fine

ERICKA JANE

Scene

Tuborg Teltet

Show

21:50

Vi tilføjer en stærk kvindelig artist til musikprogrammet!

Ericka Jane er et af de mest lovende nye kvindelige håb på den danske R&B scene. Som 16-årig uploadede Ericka Jane et cover af Drakes ’Marvin’s Room’ på YouTube, der lynhurtigt fik over 100.000 visninger. Herefter kom der pludselig meget opmærksomhed på det store sangtalent, og Ericka begyndte for alvor at arbejde med sin musik.

I 2015 udsendte Ericka hitsinglen ’Favorite Lie’, og i 2016 udkom ’Bad Like You’ – og også ’Bitter War’ sammen med Christopher, som hun senere tog på tour med. Med sine kun 23 år, er Ericka Jane lige begyndt, og fremtiden lover en masse ny musik fra den unge sangerinde.

Vi glæder os ihvertfald til at se hende til Årsfesten 2018!

FOOL

Scene

Tuborg Teltet

Show

02:30

Vi har glædet os som små elge til at kunne afsløre årets første navn!

Gik du også glip af dem på Roskilde festival, eller kan du bare ikke få nok af den musikalske duo, så glæd dig til Årsfesten hvor FOOL rammer campus med hits som “Strapped”, “Worry” og “Outcast”!

Med deres fængende melodier og svævende univers er FOOL klar til at indtage campus. Selvom et helt årti skiller producer Jabs og sanger Adrian ad, er der en klar fælles forståelse for hvordan musikken skal lyde. Den musikalske duo er old-school kunstneriske i deres tilgang til musikken, og laver alt selv. Adrian og Jabs begyndte at lave musik sammen for to år siden og har siden da haft et 50/50 samarbejde.

De motiverer hinanden og sparrer alt med hinanden, selvom deres kompetencer er forskellige – ”Vi forstærker hinanden, og der opstår synergi, når vi er sammen i studie”, fortæller Jabs.

GO GO BERLIN

Scene

Thorsens Telt

Show

20:55

Mere rock til Årsfesten!

Det alternative indie rock ensemble Go Go Berlin er efterhånden et velkendt navn herhjemme med et velfortjent renommé som et af de mest hårdtarbejdende og intense live acts på den dansk scene. Ikke nok med det, så har bandet skabt sig et solidt omdømme i udlandet gennem flere års ustoppelig turnéren i både Tyskland og Danmark samt det meste af Europa, USA, Indien og Kina. Men efter 4 hektiske år på farten følte bandet, at tiden var inde til trække sig tilbage for en stund, samle kræfter og begynde at fokusere på at lave musik igen. Så kvartetten besluttede at bruge det meste af 2016 og 2017 på at rejse ud i verden og skrive og indspille nye sange, som skulle definere en ny og opsigtsvækkende lyd på deres næste album. Med det nye album klar i kulissen, er Go Go Berlin klar til igen at stå i rampelyset og løfte sløret for deres nye lyd over for et live publikum. En mørkere, vildere og mere ”klubbet” version af Go Go Berlin.

Udover at håndplukke få kulturbærende festivaler til sommer samt spille det nye materiale eksklusivt for den danske og internationale musikindustri under SPOT 2018, så bliver det først rigtig alvor for Go Go Berlin når det er én til én på spillestederne til efteråret 2018. Til november har bandet nemlig valgt de første 9 steder som skal lægge scener til første del af deres Danmarks turné. Den anden del af turnéen foregår til marts 2019 umiddelbart før Go Go Berlin igen tager det lange træk udenfor Danmarks grænser.

MAXIMILLIAN

Scene

Tuborg Teltet

Show

20:00

RUC Alumne præsenterer Maximillian til Årsfesten!

I begyndelsen af 2017 delte Maximillian en video på sin helt nye Facebook-side. Han havde indspillet en sang i studiet, og delte den med ordene: ”Håber I ka’ li’ den”. Klippet fik, i de efterfølgende uger, tusindvis af reaktioner, og rundede næsten 100.000 afspilninger. Blot en måned senere kastede den, dengang, 18-årige københavner sig ud i endnu en live-video. Denne gang i et meget personligt cover af idolerne London Grammar og Frank Ocean. Og alt imens det tikkede ind med likes på Maximillians Facebook-side, blev de to videoer hastigt spredt på flere af nettets førende musiksites.

Den overvældende modtagelse smittede af på den allerede positive energi i studiet, og Maximillian fulgte siden op med sin første officielle single, ’Higher’, der flittigt blev spillet på P3. Lyden var blød og sjælfuld med elektroniske elementer, der gav lytteren associationer til både R’n’B og trip hop. Den purunge sangers åbenlyse kærlighed for moderne pop var heller ikke til at tage fejl af, og det skinner også klart igennem i den seneste single, ’Strangers’. For Maximillian handler det om følelser – de dér, som føles helt rigtigt, dybt inde. Tekst, musik og produktion skal gå op i en højere enhed, og det er den unge stjernes to første singler et entydigt bevis på.

Med en anmelderrost koncert på SPOT festival samt flere udsolgte koncerter, senest i DR Koncerthuset, må Maximillian siges at være et stjernefrø, der hastigt spirer.

ODD PALACE

Scene

Tuborg Teltet

Show

01:00

Odd Palace indtager Årsfesten!

Med kærlighed for det energiske og det kaotiske holder Odd Palace den progressive rock i live i Danmark. På scenen overrasker de altid, når de med deres vanvittige indlevelse udsætter publikum for deres højenergiske shows. Deres brændstof er at efterlade publikum fuld af energi og lyst til at høre mere.

Bandet er aktuelle med udgivelsen af deres anmelderroste debutalbum “Things To Place On The Moon”, som har høstet høje karakterer og flotte anmeldelser i både ind- og udland. Kom og oplev et anerledes eksperiment udført af dygtige musikere, hvis gruppedynamik er stærkt medrivende!

Bandet har trods deres unge alder turneret gennem Europa samt spillet to danske festivalturnerer, som blandt andet kom forbi Distortion Festival og Thy Rock. Hypen omkring deres vilde liveshows er blevet mere og mere berygtet, og publikum må rykke tættere sammen til deres koncerter.

PATO SIEBENHAAR

Scene

Basis Scenen

Show

19:00

Ostefar gæster Årsfesten!

Pato Siebenhaar har dj’et igennem de sidste 12 år, og har spillet samtlige danske klubber og festivaler. For tiden er han resident på Natbar, hvor han elsker at tage folk på en heftig tur ud på dansegulvet. Eklektisk og effektivt, og aldrig kedelig.

RED WARSZAWA

Scene

Thorsens Telt

Show

01:50

Læderklub på udebane

Red Warszawa er lavet af læder, Red Warszawa’s instrumenter er lavet af læder, Red Warszawa’s øvelokale er lavet af læder. Denne hellige 3-enighed er også smurt ind i olie… og ikke bare én slags olie, nej 3 slags olie. Helikopterolie, Massageolie og Amerikansk olie. Det hele er suppleret med nitter og kæder… især kæder. Red Warszawa er et meget dominant rockband. De dominerer især hinanden, men også fans og grise. Når de ikke binder hinanden fast i læderlokalet (den faste næve), laver de ud-af-huset-opgaver og folk kommer fra nær og fjern for at blive læderdomineret og spændt fast. Dette efterår har læderklubben 12 læderworkshops fordelt dominant på landkortet, som også er af læder. Der vil blive gnedet, presset og poseret i udfordrende stillinger. Så hvis du også er lavet af læder, så kom og få et par nitter sat fast, kom og bliv spændt fast af kæder og bliv døbt i olie…. 3 slags. Kom og bliv domineret.

ROYAL FEET FACTORY

Scene

Thorsens Telt

Show

22:35

Disco til Årsfesten!

Royal Feet Factory er et moderne discoband, der med catchy, originale popmelodier og vild energi og sceneshow, fører publikum ind i en balsal af sexede stemmer, glimmer, sprudlende dynamisk musik og en festrevolution af de forældede kønsstereotyper.

Fødder og hofter sættes uundgåeligt i hed bevægelse, og du vil føle det som om du er i selskab med et uægte barn af Prince og Kiesza. Om du er mand, kvinde eller noget helt tredje er ikke afgørende her – har du dine mest glitrende dansesko på kan du være med i denne ekstravagante fest med et flamboyant og androgynt popnavn.

Med nye samarbejdspartnere – heriblandt Thor Finland (Julias Moon, Rosa Lux) og Lasse Lyngbo (Vinnie Who, White Pony) –og massiv airplay på P4 samt et imponerende antal koncerter i ryggen har Royal Feet Factory skabt sig et omdømme som et band, hvis fest du på ingen måde vil gå glip af.

ANDREAS + SNAK

Scene

Kantinen

Show

19:00 & 22:00

Game Area i Kantinen med ANDREAS & SNAK

ANDREAS

Andreas er en kyndig kreativ DJ som elsker funky smooth rytmer. Han kan showoff på instrumenter, han kan showoff på dansegulvet, og minsandten om han ikke også kan showoff på den DJ-pult!
Andreas inviterer til dancebattle og til freestyle rap til enhver interesseret, så kom forbi kantinen og start festen med Andreas.SNAK

Beskidte beats, legende rytmer og melankolske melodier, er hvad man kan forvente når Marc Brunsgaard aka SNAK bliver spillet på PA anlægget. Den overordnede vision i musikken er at sætte fokus på og italesætte de sociale sammenhænge, som pulserer i vores hverdag. Dette kommer til udtryk igennem gyngende trommer stærkt efterfulgt af dybt syngende basgange. Som kunstner stråler SNAK med en fantastisk energi, som bliver videregivet til alle omkring ham, både backstage og på scenen. Så når der skal sparkes gang i en energisk fest, med tunge elektroniske hiphop-beats er SNAK klar til at smide dem over disken!SUSPEKT

Scene

Tuborg Teltet

Show

23:30

Vestegns-drengene rammer Årsfesten!

Med seks studiealbums i ryggen har Suspekt markeret sig den ubestridt største gruppe inden for dansksproget hip hop.

I 2015 blev blev rapperne Emil Simonsen (Orgi-E / Klamfyr) og Andreas Bai Duelund (Bai-D), samt produceren Rune Rask, for alvor anerkendt for deres bidrag til dansk musik gennem mere end 20 år, da bandet modtog intet mindre end 4 statuetter til Danish Music Awards, blandt for “Årets Live Navn”. En hæder som bandet ikke tager for givet.

Emil Simonsen forklarer: “Det er et klart mål for os, at leve op til alle tidligere koncerter og ikke mindst overraske publikum til de kommende live shows. Vi glæder os vanvittig meget til, at kunne præsentere det nye materiale. Vores live shows skal afspejle præcist samme niveau, som vi føler, at vi leverer på pladerne”.

I 2017 spillede Suspekt hele tre udsolgte koncerter på nogle af Danmarks største spillesteder i henholdsvis Aalborg, Aarhus og København.

Vi er sikre på, at Suspekt vil levere et brag af en fest som vil gå over i Årsfest-historien!

THOBY

Scene

Basis Scenen

Show

01:00

Vi tilføjer et navn mere til festen på basis!

THOBY er et upcoming navn på den danske DJ scene. THOBY’s spillestil er tung og hård som de bornholmske klipper, han kommer fra. Han har spillet en del jobs efterhånden, blandt andet spillede han til dette års Distortion i København & Generator Festival i Odense hvor navne som Faustix, Kongsted, MORTEN & en masse andre også var at finde! Når THOBY spiller er der altid lagt op til et brag af en fest.

Årsfesten på RUC - musikprogram 2018
elgen kommer - festival koncertoplevelser