Elgen Kommer - Årsfesten på RUC

KØB BILLETTER TIL ÅRSFESTEN PÅ RUC

Billetsalget til Årsfesten 2021 er startet!

Både RUC-studerende og folk uden for RUC, kan nu købe billet til årsfesten.

Når du trykker på nedenstående link, bliver du sendt videre til billetudbyderen, hvor du kan købe en billet, du behøver ikke at være RUC-studerende for at købe en billet. Her skal du blot følge de forskellige trin. På et af trinnene møder du CORP-ID, denne skal du blot ignorere, bare tryk accepter og gå videre i processen.

Billetten koster 50kr - hvis du har købt to billetter i dit eget navn, hvor den ene er til en ven, så duk op sammen, så vi kan sikre os at det er den rette der benytter den anden billet. Bemærk: Du skal være over 18 år, for at kunne købe en billet. Du skal fremvise billede-ID ved indgangen, og vil ikke blive lukket ind, hvis du er under 18!

Når du har købt billetten får du den også tilsendt pr. mail, så du kan printe den ud efterfølgende. Hvis du oplever nogen problemer med at købe billetten, så skal du blot henvende dig til pr@elgenkommer.dk

OBS: Vi oplever problemer med betaling over MobilePay, så benyt venligst en anden betalingsmetode

Ingen refundering ved køb af billet

Begge knapper nedenfor sender dig til billetkøb

Se musikprogrammet til Årsfesten på RUC

NYSGERRIG PÅ ÅRETS PROGRAM?

SE ÅRETS LINEUP HERUNDER!

2022 / 2021 / 2020 / 2019 / 2018 / 2017 / Warning: Undefined array key "selectedYear" in /customers/3/7/8/elgenkommer.dk/httpd.www/program.php on line 42

AMANDA BAUN & SEBASTIAN BONDE

Scene

Basis Scenen

Show

19:00

Vi er glade for at kunne præsentere Amanda Baun og Sebastian Bonde på programmet til Årsfesten!

Amanda Baun spiller en masse sprøde tunes med groove, en farvelade af rytmer og elektroniske samples. Hun er også founder af det elektroniske musikselskab Back To Future Sounds.

Den København baserede DJ og producer Sebastian Bonde forstår sig på dansabelt musik. Lyden er altid funky, indbydende og varm. Der bliver med garanti sat gang i hofterne!

BODEGADUÉN

Scene

Bodegaen

Show

20:00

En af de mest besøgte barer på Årsfesten er vores dejlige bodega. De sidste to år har vi været så heldige at få besøg af BodegaDuoen til at spille op til fest i vores bodega, og vi er glade for at kunne præsentere dem til Årsfesten igen i år!

Bodegaduoen udgøres af to friske fyre – Allan og Kenneth.
De to store drenge har kendt hinanden siden de endnu kun måtte køre 30-knallert,
og fandt senere i livet sammen igen om deres fælles passion – musikken. Det mundede i første omgang ud i et 5-mandsorkester, men kærligheden til den folkekære musik trak dem begge i retning af en anden ide. Det er denne ide, vi idag kender som Bodegaduoen.

Konceptet er som sådan simpelt – Bodegaduoen spiller al den folkekære danske musik, vi alle er vokset op med – drysset med enkelte helt nye hits. Når det så er sagt, så er Bodegaduoen meget mere end bare musik. Bodegaduoen er ikke bare med til at underholde – de er med til at sætte stemningen og humøret for din fest, og det går ikke stille for sig. De er kendt vidt omkring for deres skøre indslag med kostumer, parykker etc., som er med til at gøre din fest til noget helt specielt.

DANNY KOOL

Scene

Thorsens Telt

Show

00:20

I flere år har vi fået ønsker om at booke denne artist til Årsfesten, så vi er glade for at kunne fortælle at Danny Kool kommer og optræder til Årsfesten 2017!

De fleste husker ham sikkert fra slut 90’erne, hvor han som 13-årig sang ‘Señorita’ og ‘Danny Kool’ og mon ikke også flere af os har haft cd’en ‘Danny’ hjemme i CD-samlingen? Tidligere i år gjorde han comeback med singlen ‘Spørg Din Søster’, så vi kommer nok til at høre mere til ham endnu. Vi glæder os til at se Danny Kool til Årsfesten – det kan være at han spiller både nye numre og nogle gamle kendinge!

DJ OII

Scene

Kantinen

Show

01:45

Vi er glade for at kunne præsentere DJ Oii! til Årsfesten!

Med 13 års erfaring bag en pult, over 250 spillede jobs, en 3. plads til Danish Deejay battle 2014, og 20 forskellige residencies på klubber, vender DJ Oii! endnu engang tilbage for at sætte gang i dansegulvet p RUC. DJ Oii! har tidligere spillet på RUC til alt lige fra introfesten, sommerfesten, og j-dag, hvor at han spiller alt fra de ryst-røv-hits du kender, til noget du kan stå og skråle med på.

Forvent en energisk pladevender som aldrig står stille bag pulten, og er lige så meget en del af festen som du selv vil være!

Vi glæder os til at DJ Oii! kommer og sætter gang i dansegulvet!

EMIL LANGE

Scene

Basis Scenen

Show

23:00

Emil Lange er en ung og fremadstormende DJ. Han har trods sin unge alder allerede været resident på klubber som Rust, Simons, Toldboden og Kupe og huserer for tiden fast på Sunday Club i København. Hans spillestil er ligeså mærkelig, som den er god, siger han selv, med genrer som hip hop, trap, twerk, UK funky, Bassline og house.

FARVEBLIND

Scene

Thorsens Telt

Show

2:15

Vi er glade for at kunne præsentere den elektroniske duo Farveblind til Årsfesten! Bag Farveblind står de to unge musikere Jens Asger Lykkeboe Mouritzen og Magnus Pilgaard Grønnebæk, som trods Farveblinds korte levetid allerede har fået betydelig anerkendelse i de elektroniske kredse som en intenst, energisk og talentfuldt duo med stort potentiale. Bare i 2016 spillede duoen bla. shows til Distortion, SPOT Festival, Trailerpark, Reeperbahn, Sørveiv og en total af tre shows på Smukfest inklusiv åbningen af Bøgescenen. I 2017 har Farveblind spillet fem koncerter på SPOT Festival, to shows til Distortion og spillet på Roskilde Festival og Smukfest – Vi glæder os til en vild koncert med Farveblind til årsfesten!

FREDERIK TOLLUND & DJ WILLIAMFRABERLIN B2B

Scene

Kantinen

Show

21:00

For tredje år i træk vil Frederik Tollund (aka DJ Freddy aka Frez4Prez) og DJ Williamfraberlin spille et kosmisk dj-set med udgangspunkt i disco og med afstikkere til italo-, afrodisco og house til Årsfesten.

Fred og Will deler en kærlighed til hård boogie, tårefyldte øjenkroge og gamle plader. De har tidligere spillet til ITALO DISCO i koncertkirken, Blue Velvet, Cool In The Pool og Den Grå Hal og glæder sig til at slukke high-hattørsten på RUC. Vi glæder os også til at se dem!

KAKKMADDAFAKKA (NO)

Scene

Thorsens Telt

Show

22:10

For første gang i Årsfestens historie, får vi i år udenlandsk besøg, når det norske indieband KAKKMADDAFAKKA (KMF) kommer og spiller! KMF har hele 3 albums i baggagen og tidligere i år har de udgivet to nye singler “All I Want to Hear (ÅÅÅ)” og “Neighbourhood”. Gennem årene har de givet flere koncerter verden over – seneste danske koncert var på dette års Smukfest. I oktober gæster de igen Danmark, når de giver koncert på Train i Århus og VEGA i København. KAKKMADDAFAKKA er kendt for at spille nogle energiske koncerter, og er mestre i af få hele publikum til at synge med. Vi glæder os ekstremt meget til deres koncert til Årsfesten!

KATINKA

Scene

Thorsens Telt

Show

20:00

I samarbejde med RUC React er vi meget glade for at kunne præsentere Katinka på programmet til Årsfesten!

Katinka har på kort tid vundet såvel KarriereKanonen som en Steppeulv i kategorien ’Årets håb’. I foråret 2017 kom debutalbummet fra et egenrådigt band, som uden hensyn til at lave hits eller se hotte ud, kaster sig ud i stormfulde højder af lyd og ned i lyriske afgrunde, hvor alle de små forbitrede følelser flyder fortvivlede rundt.

Bandets poetiske og eksperimenterende popmusik har ikke bare ramt radiostationernes playlister, men også landets spillesteder, hvor bandet har spillet for fulde huse over hele landet.

Katinkas poetiske og eksperimenterende popmusik, der benytter alt fra stueorgel, skabe, lamper, støvsugere og hårspænder til at skabe lyde, har bl.a. fået airplay på P3 og P6, en 3. plads på Det Elektriske Barometer. Tekstuniverset er en vigtig del af Katinkas udtryk – alle teksterne er på dansk og er bilag og udklip fra Katinkas egen dagbog. De kan beskrives som røntgenfotografier af personlige tanker og følelser – men trækker samtidig tråde tilbage til store danske digtere som Frank Jæger, Morten Nielsen og Tom Kristensen.

Live leverer Katinka et inderligt og karismatisk show, der efter deres SPOT-koncert fik Politiken til at skrive: “…med en klang af Daimi og kontant attitude som Yvonne fra ’Olsen-Banden’ gjorde Katinka det, alle sammen håbede på: Skilte sig ud.” Politikens anmelder kvittererede med 4 hjerter

P6-vært Henrik Aagaard har derudover tidligere – efter at havet overværet en koncert – udtalt i radioen: “Det var fantastisk at se denne næsten uprøvede kunstner simpelthen overtage det her rum med en simpelthen kolossal charme” og sammenlignede i samme åndedrag Katinkas tilstedeværelse på scenen med Joe Cockers.

Vi glæder os enormt meget til at se Katinka til Årsfesten!

KESI

Scene

Tuborg Teltet

Show

01:10

Vi glade for at kunne præsentere rapperen Kesi som en del af årets lineup!

Succes på internettet med bl.a. debutsangen “Byen Sover” førte til en række koncerter og interesse fra etablerede pladeselskaber, og i juli 2011 skrev Kesi som 18 årig kontrakt med pladeselskabet Universal, der i august måned 2011 udsendte Kesis første officielle single ”Slem dreng”. Samme måned bragte TV 2 et indslag om Kesi, der med pladekontrakten og den hurtige popularitet blev eksponeret i danske medier. Kesi optrådte i 2011 ved en række koncerter, herunder på Skaterscenen ved Roskilde Festival, Distortion og festivalen Sounds 2011. Kesi udgav senere i 2011 singlen “Født I Dag”, der var produceret af Benny Jamz fra B.O.C, der desuden også medvirker på singlen. Den 27 Februar 2012 udkom hans debutalbum “Bomber Over Centrum.

I 2014 udgav Kesi singlen “Søvnløs”, der opnåede en førsteplads på den danske hitliste. Kesi har 3 albums og adskillige hits i baggagen. Han har spillet på flere festivaler henover sommeren og har haft flere hits denne sommer – bl.a. singlen “mamacita” og “rica”, der er et samarbejde med rapperen Gilli. Vi glæder os til at se Kesi til Årsfesten!

MOODY

Scene

Kantinen

Show

00:50

Vi er glade for at kunne præsentere MOODY på programmet til Årsfesten!

Bag navnet MOODY står den 22 årige producer og singer/songwriter Josefine Moody. Hendes musikrejse begyndte i starten af 2016 og hun udgav sin debut EP ‘Golden Souls’ i november måned. I takt med udgivelsen af hendes EP, blev hun også Ugens Kanon på DR’s KarriereKanonen, hvor hendes musik blev spillet på P3 over en længere periode.Hendes musik er blandingen af elektronisk pop og sexet R&B, mens hendes tekster emmer af ungdommelig rus og alkoholiserede følelser. Man får en komplet Copenhagen-by-night-feel på hendes EP. I hendes tekster bliver der især fokuseret på de afgrundsdybe kærlighedsorger, som rammer én helt ind i hjertet. Indlevelsen i hendes tracks er gribende og man kan ikke andet end at blive fanget af helheden i hendes musik.

Vi glæder os til at se hende til Årsfesten!

PEDE B & CO.

Scene

Tuborg Teltet

Show

21:05

Vi er klar til at offentliggøre endnu et navn til Årsfesten!

Vi er glade for at kunne præsentere Pede B & Co. på programmet til Årsfesten! Pede B har gennem de sidste mange år imponeret det danske publikum med udsolgte koncerter, anmelderroste albums og ikke mindst en imponerende evne til konstant at forny sig. Nu vender Pede B tilbage d. 15. september med sit nye album ’Sparring’ – et album der bekræfter hans lyst og evne til konstant at være i udvikling. ’Sparring’ udspringer af målet om at blive en bedre rapper – en målsætning man som udøvende musiker er nødsaget til at forholde sig til, hvilket Pede B udtrykker således; ”Alt der ikke er i udvikling er i gang med at dø”.

Pede B har til dette album derfor håndplukket nogle af Danmarks bedste rappere, som han under hee processen har sparret med – en sparring der har haft til formål at udvikle og forbedre sin rap både teknisk og lyrisk. Pede B forklarer følgende omkring processen; ”Jeg kan mærke at jeg gennem hele processen har presset mig selv til det yderste, da jeg har siddet foran nogle rappere jeg virkelig respekterer. Jeg var derfor nødt til at præstere mit ypperste, hvilket i mine øjne i dag har gjort mig til en bedre rapper”. Det kommende album er produceret af Pede B’s mangeårige samarbejdspartnere Lukas Lunderskov og Adam Sampler. Selve processen på det kommende album symboliserer det modsatte af MC Fight Night – en begivenhed som Pede B har vundet hele 3 gange. På det kommende album har ambitionen netop været, at man i stedet for at bekæmpe hinanden skal sparre, udvikle sig og ikke mindst lære af hinanden – altsammen med målsætningen om at blive en bedre rapper.

Der er derfor lagt op til et album der samler dansk hip-hop, nedbryder fordomme og bygger bro mellem den nye og gamle skole af dansk hip-hop. Vi glæder os til at se Pede B og hans venner til Årsfesten!

RAS MONEY

Scene

Basis Scenen

Show

01:00

Ras Money er DJ-aliaset for Rasmus Poulsen, der siden 2011 også har været kendt for sin egen musik under navnet Raske Penge.

Ras Money har arbejdet som DJ siden midten af 1990’erne, mest indenfor genrer som hiphop, rare grooves og frem for alt reggae. Som reggae DJ var Ras Money en central del af den dancehall bølge der skyllede fra klubben RubADub Sundays og udover Danmark i årene 2001 til 2007, og som kulminerede med Natasja og Bikstoks popularitet. I den periode afholdtes deciderede danmarksmesterskaber i reggae DJing – såkaldte “sound clash”, hvor grupper af DJs (kaldet sounds) konkurrerede om pokalen med specialindspilninger af plader (såkaldte dubplates), som de havde brugte mange penge og lang tid på at få lavet. Ras Money’s sound Rootsman Hi-Fi vandt det sidste Dansk Sound Clash Mesterskab som blev afholdt i 2007 i en udsolgt Grå Hal på Christiania.

Ras Money er en alsidig DJ. Han spiller måske ikke det der ligger på den aktuelle Top 40, men han er kompetent indenfor genrer som soul, funk, disco, brasiliansk populærmusik fra 70erne (MPB), reggaeton, ragga-jungle, psykedelisk rock og folk fra 60/70erne, jazz, og som nævnt hiphop (særligt guldalder, men også nyere ting). På det seneste er han sågar begyndt at spille den moderne afro-swing genre fra især UK, Nigeria og DK. Og indenfor reggae gør han sig især i undergenrerne roots, digi, UK steppas, rocksteady og dancehall.

Ras Money spiller fortrinsvis vinylplader, og han er ikke bleg for at bruge mikrofonen som en del af den musikalske fremførelse. Og på det seneste er USB også blevet et integreret format.

Han har DJet overalt i Danmark og desuden i Sverige, Norge, Island, Finland, Tyskland, UK, Skotland, Wales, Grækenland, USA, Brasilien, Tyrkiet og har udgivet et enkelt mixtape (sammen med DJ Static i 2004).

Ved siden af DJing som Ras Money og sin egen musik som Raske Penge, driver Rasmus pladeselskabet Raske Plader der bl.a. udgiver den populære modaljazz-dub duo Bremer/McCoy.

SOLEIMA

Scene

Tuborg Teltet

Show

23:15

Der er nu mindre end 1 måned til årsfesten, og vi er klar til at offentliggøre årets første navn på programmet!

Soleima har det sidste års tid fået omverdenen til at spidse ører med singlerne “Wasted” og “Once Was”. Hun åbnede 2017 ved at udsende singlen “Cracks”, der bl.a. blev valgt som årets første “Ugens Uundgåelige” på P3! Sidenhen har hun udgivet singlen “Breathe” i samarbejde med produceren Hoodboi og minialbummet “NO. 14”. Udlandet er også begyndt at lægge mærke til Soleima og specielt i UK og Tyskland har “Cracks” fået en del omtale på diverse musikblogs. Soleima har spillet en hel del danske koncerter henover sommeren, bl.a. på flere af landets festivaller som f.eks. Distortion og Heartland Festival, og vi glæder os enormt meget til at se hende til Årsfesten fredag d. 15. september!

ZOOKEEPERS

Scene

Kantinen

Show

23:10

Vi er glade for at kunne præsentere Zookeepers som en del af Årsfestens program! Zookeepers er en dansk producer duo skabt af William de Waal og Søren Oliver Due. Duoen fokuserer på at skabe hårdtslående tracks med deres energiske og udførlige EDM/trap-lyd, uden at glemme deres forkærlighed for smukke og fængende melodier.

Projektet er vokset hurtigt på det seneste, med flere millioner af streams på mange forskellige streaming tjenester, og nogle af de største navne (Diplo, Chainsmokers NGHTMRE, Jauz, Tiësto etc.) i feltet er allerede fans af Zookeepers. Vi er ikke i tvivl om, at de nok skal sætte gang i festen!

Årsfesten på RUC - musikprogram 2017
elgen kommer - festival koncertoplevelser