Elgen Kommer - Årsfesten på RUC

KØB BILLETTER TIL ÅRSFESTEN PÅ RUC

Billetsalget til Årsfesten 2021 er startet!

Både RUC-studerende og folk uden for RUC, kan nu købe billet til årsfesten.

Når du trykker på nedenstående link, bliver du sendt videre til billetudbyderen, hvor du kan købe en billet, du behøver ikke at være RUC-studerende for at købe en billet. Her skal du blot følge de forskellige trin. På et af trinnene møder du CORP-ID, denne skal du blot ignorere, bare tryk accepter og gå videre i processen.

Billetten koster 50kr - hvis du har købt to billetter i dit eget navn, hvor den ene er til en ven, så duk op sammen, så vi kan sikre os at det er den rette der benytter den anden billet. Bemærk: Du skal være over 18 år, for at kunne købe en billet. Du skal fremvise billede-ID ved indgangen, og vil ikke blive lukket ind, hvis du er under 18!

Når du har købt billetten får du den også tilsendt pr. mail, så du kan printe den ud efterfølgende. Hvis du oplever nogen problemer med at købe billetten, så skal du blot henvende dig til pr@elgenkommer.dk

OBS: Vi oplever problemer med betaling over MobilePay, så benyt venligst en anden betalingsmetode

Ingen refundering ved køb af billet

Begge knapper nedenfor sender dig til billetkøb

frivillig - årsfesten på RUC

VIL DU VÆRE MED?

VI HAR BRUG FOR DIN HJÆLP TIL AT SKABE ÅRETS FEDESTE FEST!

krea-elgen - årsfest på RUC

Du kan være med til at skabe den fedeste fest ved at melde dig ind som hand, bartender, orangevagt, stagehand eller fotograf.

Har dette vakt din interesse? Så læs mere om dine muligheder herunder!

BLIV HAND TIL ÅRSFESTEN PÅ RUC

Vi har brug for en masse seje Hands til at hjælpe os med at skabe årets lækreste fest. Som Hand til Årsfesten hjælper du med at opbygge og dekorere Årsfesten fra bunden. Vi har derfor både brug for folk, som gerne vil være kreative og pynte op, og folk som gerne vil bygge scener og installationer og meget mere. Så hvis du synes, det vil være sjovt at være med til at skabe RUC’s største fest og møde en masse nye mennesker, så er det lige dig, vi søger!

Vi kvitterer for arbejdet med ølbilletter og muligvis en billet til den berygtede sjatfest, alt efter hvor mange timer, du lægger. Jo mere du hjælper, jo flere fordele udlover vi! Der vil også være mulighed for at melde sig til at spise sammen med de andre Hands og Kamarillaen til frokost og aftensmad.

Har du spørgsmål så skriv til hand@elgenkommer.dk

Blive en del af vores facebook-gruppe for hands her

BLIV BARTENDER TIL ÅRSFESTEN PÅ RUC

Som bartender til Årsfesten får du masser af sjove oplevelser til gengæld for din arbejdsindsats:

 • Før Årsfesten inviteres du til en bartenderdag, som bl.a. inkluderer briefing, sociale aktiviteter og fest om aftenen.
 • Du har fri bar under hele din vagt til Årsfesten, dog under forudsætning af at du er i stand til at servere og regne.
 • Du får mad i løbet af aftenen.
 • Du får en ideel mulighed for at udvide dit sociale netværk på RUC, da du kommer til at indgå i et barhold, der er blandet på kryds og tværs af studieretninger og årgange.
 • Er I flere venner, som melder jer, kan I komme på samme barhold og sammen være med til at skabe RUCs fedeste fest.
 • Har du en af de lange barvagter, får du som tak for indsatsen en invitation til den famøse Sjatfest! Her kan du feste og drikke gratis sammen med alle andre frivillige, som også har bidraget med et stort stykke arbejde til Årsfesten. Dette forudsætter dog, at du også rydder op efter din barvagt.

 • På selve aftenen vil dine arbejdsopgaver være:

 • Opsætning af bar, dvs. alkohol, sodavand, div. redskaber mm.
 • Servering af diverse drikkevarer under festen.
 • Nedpilning og oprydning af bar.
 • Oprydning og rengøring af barområdet inklusiv en meter rundt om området.
 • Vi forventer, at du tager dit frivillige arbejde seriøst og hjælper med at rydde op. Til gengæld vil vi gerne garantere, at du får et brag af en aften med en masse sjove og lærerige oplevelser.

 • Praktiske informationer:

  Bartendere får at vide på bartenderdagen, hvornår de skal møde ind på selve dagen for Årsfesten. Bartenderne er færdige ca. 2-3 timer efter baren lukker, når oprydningen er slut (barerne lukker senest kl. 2).

  Nu tænker du måske: Jamen, kan jeg så ikke se noget musik, hvis jeg er bartender?

  Hertil er svaret: JO! Du vil også have mulighed for at se musik i løbet af aftenen. I kan planlægge internt på barholdene, hvordan I alle sammen får mulighed for at se den kunstner, som I gerne vil høre.

  Er du en person, som kan tage ansvar og samtidig skabe en fest, så meld dig som bartender 2021 nu ved at gå ind på følgende link: Tilmelding ej åben.

  Har du spørgsmål?

  Skriv til bar@elgenkommer.dk

  BLIV FOTOGRAF TIL ÅRSFESTEN PÅ RUC

  Har du erfaring med fotografi, har et godt kamera og kunne du tænke dig at tage nogle fede billeder et par timer på Årsfesten 2021? Så kvitterer vi med øl-billetter samt retten til at tage tre venner med til Årsfesten ganske gratis.

  Arbejdet vil primært være et par timer i løbet af aftenen på én eller flere af følgende locations:

 • Sponsorfotovæg: Dit fokus er Sponsorvæggen ved indgangen. Det er den post der får suverænt mest opmærksomhed på Facebook af alle vores posts efter Årsfesten.
 • Stemningsbilleder rundt på Campus: Dit fokus er stemningsbilleder af publikum og events rundt på campus.
 • Koncert: Dit fokus er koncerter, kunstnere, og publikum i de to koncert telte samt kantinen.
 • Basis: Dit fokus er basisfesterne samt stemningsbilleder.

 • Skriv en mail til pr@elgenkommer.dk, hvor du fortæller lidt om dig selv, samt hvor du godt kunne tænke dig at være fotograf.

  BLIV STAGEHAND TIL ÅRSFESTEN PÅ RUC

  Er du interesseret i lyd og teknik, og kan du godt lide at arbejde med store arrangementer?

  Så er det måske dig vi leder efter. Årsfesten søger 4 stagehands til hjælp med opsætning og nedpilning af lydudstyr mellem koncerterne på vores to hovedscener.

  Som Stagehand skal du være til at få fat på i løbet af hele aftenen, være omstillingsparat i tilfælde af programændringer, og klar på at tage fat. Herudover skal du være ædru. Som Stagehand får du forplejning i løbet af aftenen, koncertpladser på første parket, og adgang til den berygtede sjatfest, som afholdes to uger efter Årsfesten.

  Skriv en ansøgning til musik@elgenkommer.dk, og fortæl os hvorfor du vil være med og evt. om tidligere erfaring.

  BLIV ORANGEVAGT TIL ÅRSFESTEN PÅ RUC

  Er du interesseret i at hjælpe Årsfesten fredag d. 17. september 2021? Så er jobbet som orangevagt lige noget for dig!
  Vi søger friske mænd og kvinder til at løse forskellige opgaver i tidsrummet 17.00 – 02.00. De præcise tider er afhængigt af opgaven. Opgaverne går ud på at du enten: står vagt forskellige steder på RUC og holder opsyn; står i garderobe; kontrollere billetter i indgangen eller sørger for at de andre får tid til pause – alt imens du fungerer som levende infosøjle for de øvrige gæster. Forskellige andre opgaver kan opstå i løbet af aftenen. Vi forventer selvfølgelig, at du er ædru og har lyst til at gøre Årsfesten til en sikker og sjov aften for dine medstuderende.

  Vi søger personer som har overblik, kan tage initiativ og som er interesseret i at sikre omkring 5000 gæster en formidabel og sikker aften. Som orangevagt vil altid være med en makker. Du har derfor mulighed for at ønske hvem du gerne vil være på vagt med. Vi kan desværre ikke garantere, at dit ønske bliver opfyldt, da vi selvfølgelig er nødt til at prioritere fordelingen af erfaring og evner, men vi vil gøre hvad vi kan. Så vidt muligt ser vi gerne at der er en mand og en kvinde på hvert hold.

  Slutteligt er det et krav at du skal kunne forstå og tale dansk. Der vil blive afholdt infomøder som er kvalificerende for jobbet som orangevagt. Mødet vil bestå af en grundig rundvisning af området og gennemgang opgaverne, kurser som vil klæde dig på til arbejdet som orangevagt, samt lidt hygge så vi kan lære hinanden at kende (præcis møde tid kommer senere.). Dette møde er obligatorisk for at du kan arbejde som orangevagt.

  For at ansøge skal man blot sende en mail til orangevagt@elgenkommer.dk, hvor i man inkluderer følgende:

 • Navn
 • Alder
 • Tidligere erfaring (som orangevagt eller anden erfaring)
 • Ønske (position eller vagtmakker)
 • Mad hensyn/ønske
 • Ønske om vagtens længde
 • Tlf. nummer og tidspunkt hvori du kan/vil kontaktes

 • Har du spørgsmål så skriv til orangevagt@elgenkommer.dk

  festival koncert - årsfesten på ruc