Elgen Kommer - Årsfesten på RUC

KØB BILLETTER TIL ÅRSFESTEN PÅ RUC

Billetsalget til Årsfesten 2021 er endnu ikke igangsat!

Som RUC-studerende kommer du gratis ind til Årsfesten ved fremvisning af studiekort. Derudover har du som RUC-studerende mulighed for at købe 4 gæstebilletter. Så tag dine venner, familie eller bekendte med i hånden, og vis dem hvordan vi på RUC holder den vildeste og flotteste Årsfest!

Når du trykker på nedenstående link, bliver du sendt videre, hvor du skal logge ind med dit login som RUC-studerende. Du får en unik kode, som du kan kopiere ind i ‘billetkode shout’ når du køber billetter.

Vi gør opmærksom på at du kun kan købe billetter af én omgang.

OBS: Det kræver RUC-login at købe gæstebilletter. Det er derfor nødvendigt, at det er en studerende fra RUC, som køber billetterne.

Når du har købt billetterne får du dem tilsendt pr. mail, så du kan printe dem ud og give dem til dine venner. Dette betyder at I ikke behøver at ankomme sammen. Dine venner skal bare vise deres billet og så kommer de direkte ind til den fedeste årsfest nogensinde! Hvis du oplever nogen problemer med at købe billetter, som angår manglende kvittering sendt til e-mail, så skal du henvende dig til billetfix.dk.

Bemærk: Der er et begrænset antal billetter til salg.

frivillig - årsfesten på RUC

VIL DU VÆRE MED?

VI HAR BRUG FOR DIN HJÆLP TIL AT SKABE ÅRETS FEDESTE FEST!

krea-elgen - årsfest på RUC

Du kan være med til at skabe den fedeste fest ved at melde dig ind som hand, bartender, orangevagt, stagehand eller fotograf.

Har dette vakt din interesse? Så læs mere om dine muligheder herunder!

BLIV HAND TIL ÅRSFESTEN PÅ RUC

Vi har brug for en masse seje Hands til at hjælpe os med at skabe årets lækreste fest. Som Hand til Årsfesten hjælper du med at opbygge og dekorere Årsfesten fra bunden. Vi har derfor både brug for folk, som gerne vil være kreative og pynte op, og folk som gerne vil bygge scener og installationer og meget mere. Så hvis du synes, det vil være sjovt at være med til at skabe RUC’s største fest og møde en masse nye mennesker, så er det lige dig, vi søger!

Vi kvitterer for arbejdet med ølbilletter og muligvis en billet til den berygtede sjatfest, alt efter hvor mange timer, du lægger. Jo mere du hjælper, jo flere fordele udlover vi! Der vil også være mulighed for at melde sig til at spise sammen med de andre Hands og Kamarillaen til frokost og aftensmad.

Har du spørgsmål så skriv til hand@elgenkommer.dk

Blive en del af vores facebook-gruppe for hands her

BLIV BARTENDER TIL ÅRSFESTEN PÅ RUC

Som bartender til Årsfesten får du masser af sjove oplevelser til gengæld for din arbejdsindsats:

 • Før Årsfesten inviteres du til en bartenderdag, som bl.a. inkluderer briefing, sociale aktiviteter og fest om aftenen.
 • Du har fri bar under hele din vagt til Årsfesten, dog under forudsætning af at du er i stand til at servere og regne.
 • Du får mad i løbet af aftenen.
 • Du får en ideel mulighed for at udvide dit sociale netværk på RUC, da du kommer til at indgå i et barhold, der er blandet på kryds og tværs af studieretninger og årgange.
 • Er I flere venner, som melder jer, kan I komme på samme barhold og sammen være med til at skabe RUCs fedeste fest.
 • Har du en af de lange barvagter, får du som tak for indsatsen en invitation til den famøse Sjatfest! Her kan du feste og drikke gratis sammen med alle andre frivillige, som også har bidraget med et stort stykke arbejde til Årsfesten. Dette forudsætter dog, at du også rydder op efter din barvagt.

 • På selve aftenen vil dine arbejdsopgaver være:

 • Opsætning af bar, dvs. alkohol, sodavand, div. redskaber mm.
 • Servering af diverse drikkevarer under festen.
 • Nedpilning og oprydning af bar.
 • Oprydning og rengøring af barområdet inklusiv en meter rundt om området.
 • Vi forventer, at du tager dit frivillige arbejde seriøst og hjælper med at rydde op. Til gengæld vil vi gerne garantere, at du får et brag af en aften med en masse sjove og lærerige oplevelser.

 • Praktiske informationer:

  Bartendere får at vide på bartenderdagen, hvornår de skal møde ind på selve dagen for Årsfesten. Bartenderne er færdige ca. 2-3 timer efter baren lukker, når oprydningen er slut (barerne lukker senest kl. 4).

  Nu tænker du måske: Jamen, kan jeg så ikke se noget musik, hvis jeg er bartender?

  Hertil er svaret: JO! Du vil også have mulighed for at se musik i løbet af aftenen. I kan planlægge internt på barholdene, hvordan I alle sammen får mulighed for at se den kunstner, som I gerne vil høre.

  Er du en person, som kan tage ansvar og samtidig skabe en fest, så meld dig som bartender 2021 nu ved at gå ind på følgende link: Tilmelding ej åben.

  Har du spørgsmål?

  Skriv til bar@elgenkommer.dk

  BLIV FOTOGRAF TIL ÅRSFESTEN PÅ RUC

  Har du erfaring med fotografi, har et godt kamera og kunne du tænke dig at tage nogle fede billeder et par timer på Årsfesten 2021? Så kvitterer vi med øl-billetter samt retten til at tage tre venner med til Årsfesten ganske gratis.

  Arbejdet vil primært være et par timer i løbet af aftenen på én eller flere af følgende locations:

 • Sponsorfotovæg: Dit fokus er Sponsorvæggen ved indgangen. Det er den post der får suverænt mest opmærksomhed på Facebook af alle vores posts efter Årsfesten.
 • Stemningsbilleder rundt på Campus: Dit fokus er stemningsbilleder af publikum og events rundt på campus.
 • Koncert: Dit fokus er koncerter, kunstnere, og publikum i de to koncert telte samt kantinen.
 • Basis: Dit fokus er basisfesterne samt stemningsbilleder.

 • Skriv en mail til pr@elgenkommer.dk.dk, hvor du fortæller lidt om dig selv, samt hvor du godt kunne tænke dig at være fotograf.

  BLIV STAGEHAND TIL ÅRSFESTEN PÅ RUC

  Er du interesseret i lyd og teknik, og kan du godt lide at arbejde med store arrangementer?

  Så er det måske dig vi leder efter. Årsfesten søger 4 stagehands til hjælp med opsætning og nedpilning af lydudstyr mellem koncerterne på vores to hovedscener.

  Som Stagehand skal du være til at få fat på i løbet af hele aftenen, være omstillingsparat i tilfælde af programændringer, og klar på at tage fat. Herudover skal du være ædru. Som Stagehand får du forplejning i løbet af aftenen, koncertpladser på første parket, og adgang til den berygtede sjatfest, som afholdes to uger efter Årsfesten.

  Skriv en ansøgning til musik@elgenkommer.dk, og fortæl os hvorfor du vil være med og evt. om tidligere erfaring.

  BLIV ORANGEVAGTLEDER TIL ÅRSFESTEN PÅ RUC

  Kamarillaen søger jer, der skal have overblikket over og kommunikationen med vores ca. 40 orangevagter, under Årsfesten 2021!
  Som orangevagtleder leder man beredskabskontoret og står for kontakten til myndigheder og social workers. Du vil indgå i et to-mands-team, og i står desuden for rekrutteringen af vores orangevagter, oplæringen og briefingen af dem, og ikke mindst kommunikationen til og overblikket over orangevagterne under afviklingen af Årsfesten

  Hvad er en Orange-vagt og hvad laver en orange-vagt-leder?
  En orangevagt er typisk en RUC studerende, som iført orange vest og med en makker, sikrer god ro og orden under festen, og som samarbejder med samaritterne, sikkerhedsansvarlige og de professionelle vagter. En orange vagt er ædru og får et mindre honorar for opgaven.
  Orangevagtledernes primære opgave er at sikre orangevagternes arbejde og velbefindende, samt kommunikere deres observationer videre til de rette mennesker. Under afviklingen sidder i sammen med den overordnede sikkerhedsansvarlige på et kontor tæt på pladsen, og klar til at rykke ned blandt gæsterne, såfremt der skulle blive behov for det.

  Arbejdsopgaverne er blandt andre:

 • Rekruttering af orange-vagter
 • Oplæring og briefing af orange-vagter
 • Overblikket over orangevagterne, deres placering på pladsen under afviklingen og deres udfordringer/opgaver
 • Kommunikation mellem orangevagter, professionelle vagter, samaritter, social workers, sikkerhedsansvarlige og den overordnede sikkerhedsansvarlige
 • Kommunikation til myndigheder
 • Evaluering af indsatsen under afviklingen

 • De to orangevagt-ledere vi søger, skal have lyst til at indgå som en del af Kamarillaen, og deltage i vores fællesmøder og diverse kurser. Det er vigtigt for os, at vi har en social relation til hinanden, så vi ikke er ét sekund i tvivl om, at vi kan stole på hinanden under afviklingen af Årsfesten, og så vi sikrer en gensidig tillid til hinandens evner og kunnen.

  Gode kompetencer, som ikke er et krav for at søge, men som kan være en fordel:

 • Erfaring med radiokommunikation
 • En god portion overblik og evnen til at slå koldt vand i blodet
 • Lysten til at lære pladsen, RUC og Kamarillaen at kende
 • Beredskabs erfaring eller arbejde med sikkerhed på større begivenheder

 • Vi håber at kunne finde to, der kan indgå i et team, som har lyst til og mod på at være orangevagtledere for Årsfesten et par år frem.

  Har du lysten til at være orangevagtleder, men er du i tvivl om din erfaring og kompetencer på nuværende tidspunkt er nok, så send os gerne en besked - så tager vi en snak, og ser om du alligevel kunne være et match!

  Send din ansøgning til: sikkerhed@elgenkommer.dk
  Ved spørgsmål send en mail, eller sms til Lise Korsholm på 23 96 41 62

  festival koncert - årsfesten på ruc