Elgen Kommer - Årsfesten på RUC

KØB BILLETTER TIL ÅRSFESTEN PÅ RUC

Billetsalget til Årsfesten 2021 er endnu ikke igangsat!

Som RUC-studerende kommer du gratis ind til Årsfesten ved fremvisning af studiekort. Derudover har du som RUC-studerende mulighed for at købe 4 gæstebilletter. Så tag dine venner, familie eller bekendte med i hånden, og vis dem hvordan vi på RUC holder den vildeste og flotteste Årsfest!

Når du trykker på nedenstående link, bliver du sendt videre, hvor du skal logge ind med dit login som RUC-studerende. Du får en unik kode, som du kan kopiere ind i ‘billetkode shout’ når du køber billetter.

Vi gør opmærksom på at du kun kan købe billetter af én omgang.

OBS: Det kræver RUC-login at købe gæstebilletter. Det er derfor nødvendigt, at det er en studerende fra RUC, som køber billetterne.

Når du har købt billetterne får du dem tilsendt pr. mail, så du kan printe dem ud og give dem til dine venner. Dette betyder at I ikke behøver at ankomme sammen. Dine venner skal bare vise deres billet og så kommer de direkte ind til den fedeste årsfest nogensinde! Hvis du oplever nogen problemer med at købe billetter, som angår manglende kvittering sendt til e-mail, så skal du henvende dig til billetfix.dk.

Bemærk: Der er et begrænset antal billetter til salg.

Vind et basistelt til Årsfesten på RUC

VIL DU VINDE ET BASISTELT?

SÅ SKAL DU IKKE LEDE LÆNGERE!

For ved indgangen til Årsfesten gemmer sig et særligt område med to store telte, der giver jer som studerende mulighed for at sætte jeres præg på festen. Et af disse telte kan nemlig blive jeres gennem en ansøgning, og giver jeres hus mulighed for et fælles samlingspunkt, hvor i er med til at sætte rammerne for den bedste fest. Udover at skabe en fest for jer og jeres medstuderende, er det med til at skabe et unikt sammenhold i jeres hus.

Teltet kan både søges alene eller i fællesskab med et andet hus. Dette giver mulighed for at danne et fællesskab på tværs af enten huse eller årgange. Samarbejdet giver desuden mulighed for mere fleksibilitet, flere hænder og flere ideer.

Så hvis du gerne være med til at skabe en fed fest, styrke jeres sammenhold og bare have en mega fed aften, så skal dig og dit hus helt sikkert sende os en ansøgning!

Hvis du bare må vide mere eller er nysgerrig på hvad det ellers indebærer, kan du finde en yderligere beskrivelse i pdf’en herunder:

Specifikationer og formelle krav til basis

Ydermere kan I herunder se eksempler på hvordan en kreativ og officiel ansøgning kan se ud:

Eksempel på officiel ansøgning

Eksempel på kreativ ansøgning

Ansøgningsfristen er d. 6. september 2019 kl. 12.00

Send din ansøgning til basis@elgenkommer.dk

Har I spørgsmål til hvordan man egentlig lige sætter sådan en ansøgning sammen eller har spørgsmål I ikke kan finde svar på her, så står vi klar til at hjælpe jer d. 3. september kl. 15-17 i RUCbar i Studenterhuset (bygning 13).

SE KREATIVE BASISANSØGNINGER FRA TIDLIGERE ÅR

Årsfesten på RUC koncertoplevelse