Elgen Kommer - Årsfesten på RUC

KØB BILLETTER TIL ÅRSFESTEN PÅ RUC

Billetsalget til Årsfesten 2021 er endnu ikke igangsat!

Som RUC-studerende kommer du gratis ind til Årsfesten ved fremvisning af studiekort. Derudover har du som RUC-studerende mulighed for at købe 4 gæstebilletter. Så tag dine venner, familie eller bekendte med i hånden, og vis dem hvordan vi på RUC holder den vildeste og flotteste Årsfest!

Når du trykker på nedenstående link, bliver du sendt videre, hvor du skal logge ind med dit login som RUC-studerende. Du får en unik kode, som du kan kopiere ind i ‘billetkode shout’ når du køber billetter.

Vi gør opmærksom på at du kun kan købe billetter af én omgang.

OBS: Det kræver RUC-login at købe gæstebilletter. Det er derfor nødvendigt, at det er en studerende fra RUC, som køber billetterne.

Når du har købt billetterne får du dem tilsendt pr. mail, så du kan printe dem ud og give dem til dine venner. Dette betyder at I ikke behøver at ankomme sammen. Dine venner skal bare vise deres billet og så kommer de direkte ind til den fedeste årsfest nogensinde! Hvis du oplever nogen problemer med at købe billetter, som angår manglende kvittering sendt til e-mail, så skal du henvende dig til billetfix.dk.

Bemærk: Der er et begrænset antal billetter til salg.

Bliv en del af Årsfesten På RUC

BLIV EN DEL AF KAMARILLAEN

ANSØG HER!

Mr. Moose - the Annual Party at RUC

Endnu en årsfest er afholdt med succes. Det betyder, at Kamarillaen søger nye engagerede medlemmer, og måske er det lige præcis dig, vi står og mangler? Har du ideer til, hvordan festen bliver endnu federe, eller en drøm om at være med til at planlægge og afholde et event for ca. 8000 studerende? Så er Kamarillaen måske noget for dig!

Kamarillaen, årsfestens styregruppe, består af en håndfuld frivillige studerende, som er vilde med at være sociale, hygge og ikke mindst planlægge og afvikle Årsfesten på RUC. Dog står vi og mangler nye medlemmer for, at være et komplet hold til at skabe den bedste årsfest i 2020.

Vi er en gruppe på tværs af studieretninger og semestre og det eneste vi forventer af dig er, at du har lyst til at være med og lære en masse nye ting og søde mennesker at kende. Vi er en social gruppe, og vi lægger meget vægt på at lave aktiviteter sammen. Vores erfaring siger os nemlig, at jo bedre man kender hinanden, jo nemmere og sjovere er det at arbejde tæt, og til tider intenst sammen. Selvom det hele lyder sjovt og hyggeligt skal vi ikke lægge skjul på det store arbejde det indebærer. I løbet af året står vi for hele planlægningen af en stor fest, og det kræver til tider både blod, sved og tårer. Derfor er det netop ekstra vigtigt at huske at hygge sig sammen, når der er tid til det.

I løbet af et år skal du minimum regne med, at bruge ca. to hele weekender på at forberede årsfesten, fire fællesmøder og selvfølgelig hele ugen op til årsfesten, på at planlægge afvikling af festen. Derudover bliver du en del af to udvalg som du, alt efter hvilke udvalg du ønsker at være en del af, holder møder med, efter aftale med de andre i udvalget.

I Kamarillaen har vi ni interne udvalg:

 • Bar, hvor du får mulighed for at være med til at stå for at forhandle kontrakter med leverandører, sørge for frivillige bartendere og præge udvalget af drikkevarer til årsfesten.
 • KÆP, står for Kunst, Ævent og Pynt. Her skabes det visuelle udtryk til årsfesten, der sørges for madboder og events i løbet af aftenen. Her sikres helhedsoplevelsen af festen.
 • Basis sørger for kontakten til de studerende der er med til at sætte deres præg på festen ved at stå for at skabe en fest hver i de to basistelte. Her skal du arbejde tæt sammen med de andre udvalg for at sikre en god og sikker fest.
 • Musik står i første halvdel af året for at afsøge området for fede optrædener, ofte ved at gå til forskellige koncerter. Senere står de for kontrakter og alt kontakt til bands.
 • Hand Command er det udvalg der i ugen op til årsfesten sørger for alle de seje hands (frivillige) der kommer og hjælper os. I Hand Command skal der holdes overblik over alle de opgaver vi skal have udført og samtidig være god ved alle de frivillige der kommer forbi.
 • PR står for al kommunikationen til vores gæster. Det indebærer grafik og tryk, sociale medier, deltagelse i events, billetsalg, hjemmeside osv. Her skal man være med til at ligge en PR-strategi for alle de informationer der skal ud til gæsterne i løbet af året.
 • HR står for alle de interne møder der afholdes. Her arbejdes der tæt sammen med formandsskabet for at sikre et godt internt socialt miljø i Kamarillaen. Der planlægges løbende workshops for resten af Kamarillaen og koordineres hvordan året skal se ud.
 • Sikkerhed står for den overordnede sikkerhed til festen. Der skal laves sikkerhedsplaner og risikovurderinger af festen. Sikkerhed står desuden for kontakt til vagtfirmaet der hjælper os i løbet af afviklingen af festen.
 • Alt efter hvem du spørger, er det forskelligt hvad medlemmer mener de får ud af at være en del af Kamarillaen. Nogen vil mene, at det vigtigste er at lære hvordan man helt praktisk afholder så stort et event, andre vil mene de har lært mest af at sidde og rode med musikkontrakter, men de fleste vil være enige i, at de har fået mange gode og tætte venskaber gennem Kamarillaen.

  Så hvad end du drømmer om at lære nye mennesker at kende fra andre studieretninger, vide hvordan Benal helst vil have deres sandwich, eller hvor nødudgangen skal placeres, så kan du få det gennem Kamarillaen.

  Hvis du synes det lyder helt vildt fedt, så send endelig en ansøgning til os her, hvor du skriver lidt om hvem du er, hvor længe du har tilbage på RUC, og hvorfor du synes det kunne være fedt at være en del af Kamarillaen. Du må gerne skrive nogle overvejelser om, hvilke udvalg du ser dig selv i og hvorfor. Har du erfaring med eventplanlægning eller lign. er vi også interesseret i at høre om det.

  Har du eventuelle spørgsmål, er du altid velkommen til at sende os en mail på info@elgenkommer.dk.

  Vi ser frem til at høre fra dig!

  De bedste hilsner
  Kamarillaen

  Bliv en del af arrangørgruppen bag Årsfesten på RUC - Kamarillaen